Start bouw Parckweide fase 3

BODEGRAVEN – Op de bouwplaats van nieuwbouwproject Parckweide Fase 3 vond op vrijdag 27 januari de officiële handeling plaats. Deze handeling werd verricht door Wethouder Dirk-Jan Knol en adjunct-directeur van De Raad Bouw, Wouter de Wolff. Hiermee werd de start van de bouw gevierd! 
Officiële handeling

Op 29 november is de eerste paal geslagen in de grond waar de nieuwbouwwijk komt te staan. De derde fase is meteen de laatste fase van Parckweide. De officiële handeling werd uitgevoerd door Dirk-Jan Knol en Wouter de Wolff. Een tijdscapsule is in cement gestort en is onder een van de woningen begraven. Na een toespraak van de adjunct-directeur, de wethouder en Anne ter Steege van Mozaïek Wonen werd het glas geheven en geproost de bouw van dit mooie project. Moazaïek Wonen is de opdrachtgever van de 49 sociale huurwoningen die worden gebouwd.

Parckweide Fase 3

Naast de 49 sociale huurwoningen opdracht van Mozaïek Wonen, worden 50 duurzame koopwoningen gerealiseerd door De Raad Bouw. Bekijk de website voor informatie: www.parckweide.nl.

Foto’s: Dirk-Jan Knol

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank