yoga-2959214_640

Studio Forza start met 4 gratis proeflessen Kinderyoga

Voorzitter Saskia van den Akker en kinderyoga docent Sylvia Jolink kwamen met elkaar in gesprek. Kinderen leven in een snelle wereld met steeds meer prikkels om zich heen. Sport, school, vrienden, media, games, online zijn…….  Waar vinden kinderen rust en ontspanning?  Bij Studio Forza ben  je met verschillende soorten dans en/of zang al op de goede weg, maar  Fleur en Saskia, van Studio Forza altijd op zoek naar nieuwe verbindingen, uitdagingen en projecten.
Sylvia is gediplomeerd kinderyoga-docent en wil ervaringen op doen met kinderen uit Bodegraven-Reeuwijk en omgeving. Kinderyoga is een manier voor kinderen om bewust te worden van lichaam en geest. Je mag weten, ervaren en voelen wie je bent. Met kinderyoga ben je bezig met je lichaam, gevoel en creativiteit.

Met kinderyoga geef je kinderen tools om rustiger te worden, te ontspannen en te concentreren. Het is van groot belang dat een kind lichaamsbewust is, zodat het zich kan verbinden met anderen en de wereld om ons heen.

Kinderyoga-docent Sylvia Jolink gaat graag met een groep kinderen aan de slag met kinderyoga. Sylvia doet dit 4x geheel vrijwillig. Studio Forza ondersteunt dit initiatief enorm en stelt de zaal gratis beschikbaar. Er zijn dus geen kosten voor de deelnemers.

De lessen vinden plaats op woensdagmiddag 26 februari/4 maart/11 maart/18 maart van 13.30 tot 14.30 uur bij Studio Forza aan de doortocht 20. Voor meer informatie en/of aanmelden kunt u mailen naar: studioforza@hotmail.com

Foto: AndiP van Pixabay 

Ingezonden bericht

X