0a70d8c3-8012-4cb2-b01f-5ed6e9a8b146

Succesvolle Omdenkshow bij Happy Business Time

Donderdagavond 31 oktober was een gezellige avond voor de leden en introducés van de Happy Business Time Club in Bodegraven. De gasten genoten van een Walking Dinner bij Restaurantje aan de Rijn om daarna richting het Evertshuis te gaan voor een geweldige Omdenkshow. 
“Het was erg leuk, er waren 100 mensen, daar zijn we heel blij mee. Iedereen heeft een leuk gevarieerde leerzame avond gehad”, aldus Ben Kraan, voorzitter van Happy Business Time Club. “Het idee van de Omdenkshow is dat we anders tegen dingen aankijken en dat we van problemen kansen maken, dat is op een indringende manier ingepeperd.”

De Zonnebloem

Na het begin woord van Ben Kraan werd bekend dat er 1200 euro geschonken werd aan stichting De Zonnebloem, een instelling die ouderen met eenzaamheid helpt. Bij een vorig evenement stelde John van Zweden, mede-eigenaar van voetbalclub Swansea City, twee voetbalshirts beschikbaar. Deze werden geveild voor 1200 euro, dat met een cheque werd overhandigd aan de Bodegraafse afdeling van De Zonnebloem. 

Nieuw evenement

Het volgende evenement staat ook al op de planning. “Als HBT hebben we elk jaar een leuk programma. Binnenkort komt er een Beaujoloais Primeur waar jonge wijn uit Frankrijk uitgeschonken wordt, en dat wordt gevierd.” aldus Kraan.

 

X