Sunday Half Hour (SHH) 11.00 uur Ontmoetingskerk

‘What’s in a name’ is een bekende uitspraak van Shakespeare. Daarmee wilde hij zeggen dat een naam er niet toe doet, want wat wij een roos noemen zou onder een andere naam een even zoete geur hebben. Hoe zit het dan met de Naam van God? Is Zijn Naam belangrijk? Wat heeft Zijn Naam eigenlijk te zeggen? Wat is eigenlijk zijn Naam? Deze vragen komen aan de orde in een speciale SHH dienst georganiseerd door de Protestantse Gemeente Emmaüs.
in de Ontmoetingskerk op zondag 25 juni waarin Arjo van der Steen zal voorgaan. De band Twenty4Eleven begeleidt de samenzang deze morgen.


Deze dienst is speciaal, omdat er op deze ochtend maar één kerkdienst is in de Ontmoetingskerk. Let op: de dienst begint dan ook op een ander tijdstip dan normaal namelijk om 11.00 uur. Al meerdere jaren  worden er af en toe SHH diensten georganiseerd, maar omdat niet iedereen bekend is met dit concept, wordt er tijdens deze dienst op 25 juni ook uitleg gegeven over het hoe, wat en waarom van de SHH, zodat ook nieuwe mensen eens kennis kunnen maken met dit concept. Er is tijdens deze dienst geen oppas of kindernevendienst; alle kinderen zijn ook gewoon welkom in deze dienst van een half uurtje!

Na de dienst is er weer gelegenheid om na te praten en elkaar te ontmoeten bij de koffie en thee. We hopen op een mooie dienst waarin we weer veel mensen mogen verwelkomen.

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank