Swingen met Familie de Bruyn tijdens Sluipwijkse Margriet

Vrijdag 30 juni en 1 juli is het vertrouwde Zomerfeest van de Sluipwijkse Margriet. Verschillende generaties zijn te vinden op het feestterrein aan de Platteweg. Sanne Brinks – van Nieuwkoop, bestuurslid: “De hoofdact van dit jaar sluit hier helemaal bij aan. Generatie na generatie zetten de Sluipwijkse Margriet voort. En dat geldt ook voor deze Familie de Bruyn. De generaties volgen elkaar op. Geen verzoeknummer is hen te gek en ieder publiek krijgen ze mee met hun muziek. Kom jij met ons meefeesten op 1 juli?”

Naast een spetterend optreden is er tijdens het Zomerfeest van de Sluipwijkse Margriet nog veel meer te doen. Op vrijdag is het traditiegetrouwe krachtspektakel en natuurlijk de geliefde puzzelfietstocht. Deze gezellige activiteiten sluit je af met een optreden van Gebroeders Ko.

Zaterdagmiddag kunnen de kinderen weer hun hart ophalen bij alle spellen. Sanne: “Dit jaar kijken we weer uit naar het vlaggetjes steken met de jongsten. Dit is voor mij en vele anderen nog steeds een van de hoogtepunten van het weekend.

Mijn eigen kinderen doen er ook aan mee!” Daarnaast zijn er allerlei oud-Hollandse spellen en natuurlijk het jeugdkrachtspektakel. Na deze activiteiten gaat deze gezellige middag over in een swingende avond met onder andere swingende muziek met Familie de Bruyn. Kom gezellig langs. Kijk op onze socialmediakanalen of www.sluipwijksemargriet.nl voor meer informatie en bij het programma een sneak preview van de Familie de Bruyn.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank