Textielinzameling: vrijdag 25 augustus

blank

Tijd om uw kledingkast weer eens op te ruimen! Komende vrijdag, 25 augustus, kunt u uw zakken met oud textiel weer aan de straat zetten. 

blank


Sympany zamelt het textiel in Bodegraven-Reeuwijk in via textielcontainers. Om het u gemakkelijk te maken, haalt Sympany uw zakken met oude kleding ook een aantal keer per jaar huis-aan-huis op. Vrijdag 25 augustus kunt u uw textiel buiten zetten, waarna het in de loop van de dag wordt opgehaald. Met het pakketje reclamefolders heeft u een Sympany-sticker in de brievenbus gekregen. Ontvangt u geen reclamefolders in de brievenbus? De Sympany-sticker is ook te downloaden vanaf sympany.nl/huis-aan-huis-inzameling

Op de sticker staat wat u aan textiel mag aanbieden. Plak de sticker duidelijk zichtbaar op uw zak met kleding en zet deze vrijdag voor 9.00 uur aan de straat. Biedt u meerdere zakken aan? Zet ze bij elkaar en zorg dan dat het duidelijk herkenbaar om textiel gaat.

Sympany geeft het ingezamelde textiel een nieuwe bestemming. Ze verkoopt wat herdraagbaar is en wat overblijft gaat ze recyclen. Heeft u vragen over de inzameling, neem dan contact op met Sympany via 030-6568743.

blank

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank