Tientallen Kerstmannen – en vrouwen op de motor door Bodegraven

blank

Zaterdag 10 december vertrokken de Kerstmannen – en vrouwen uit de hele regio vanuit Bodegraven om via Woerden, Alphen a/d Rijn, Zoetermeer, Boskoop, Waddinxveen en Reeuwijk naar de eindbestemming Kerstmarkt Gouda op het terrein van Goudasfalt te rijden te rijden. De rit duurde bijna vier uur. De motoren waren stuk voor stuk versierd.

blank


blank

Tijdens deze rit zullen ze aandacht en donaties vragen voor het door hun gesponsorde activiteitenfonds van het Prinses Maxima Centrum Utrecht. Dit is het slotstuk van een jaar van individuele campagnes om geld in te zamelen om de patiëntjes met kanker, maar ook hun broertjes, zusjes en ouders/verzorgers afleiding te bieden en even weg te zijn van de harde dagelijkse realiteit. Even die glimlach op dat gezicht, even die lach van oor tot oor ……. dat is wat zij willen bereiken.

blank

Wie doen er mee?

Wij zijn de motorrijdende Kerstmannen- en vrouwen van Santa Maxima Zuid-Holland, onderafdeling van Santa Maxima Nederland, en vormen een platform dat zich ten doel heeft gesteld middels ludieke acties het Prinses Maxima Centrum te steunen. Hét centrum voor kinderoncologie waar ernstig zieke kinderen uit heel Nederland worden behandeld.

blank blank

 

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank