Trommel zonder rommel

Alle ouders en kinderen opgelet! Vind jij het lastig om gezond eten te stimuleren bij je kind en weet je niet altijd wat gezond eten is? Dan helpen we jou hierbij!
Van maandag 27 mei t/m vrijdag 31 mei wordt daarom in de gemeente de campagne ‘Trommel zonder Rommel’ opgezet door Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk. De campagne houdt in dat er in 4 supermarkten (PLUS Waarder, Jumbo Koster Reeuwijk, Jumbo Vromade Bodegraven en Jumbo Raadhuisplein Bodegraven) aandacht komt aan het bevorderen van een gezonde broodtrommel. Want wat is eigenlijk gezond? En hoe maak ik een gezonde broodtrommel, ook als ik weinig tijd heb? In elke supermarkt staat de hele week een kraampje waar je alles te weten kan komen over een gezonde broodtrommel. Er zijn brochures en flyers beschikbaar met informatie en tips en het kraampje zal gevuld staan met gezonde snacks om iedereen bewust te maken van wat gezonde voeding is en waarom het belangrijk is om hier aandacht aan te besteden. Dit kan de hele week conform de openingstijden van de supermarkt.

Dit is niet alleen voor de ouders interessant, maar ook zeker voor de kinderen! Kom daarom als ouder samen met je kind langs in één van de supermarkten en ontdek samen wat een gezonde broodtrommel is! De campagne is bedoeld voor alle kinderen t/m 12 jaar. 

Mocht het de hele week niet lukken om langs te komen is er ook nog de gelegenheid om zaterdag 1 juni van 10:00 tot 12:00 uur bij Hortus Populus langs te komen. Zij zullen hetzelfde aanbieden als de supermarkten! Locatie Hortus Populus: Limespad 1, Bodegraven

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank