Twee kandidaten uit de gemeente op de lijst voor Boer Burger Beweging

Tijdens de verkiezingen voor de Provinciale Staten in maart 2023 zijn twee inwoners uit onze gemeente actief voor de partij Boer Burger Beweging. Dit zijn Heidi Looy uit Reeuwijk en Frank Rijkaart uit Bodegraven.
Frank is nu ook al raadslid van de lokale partij Lokaal Liberaal Bodegraven-Reeuwijk. En Heidi is bekend van haar stichting Natuurlijk Heidi waar ze zich al jaren inzet met een groep vrijwilligers voor de flora en fauna van de plassen, planten en de dieren op het Reeuwijkse domein.

Reactie van Frank Rijkaart uit Bodegraven: “Met enige trots mag ik bekend maken dat ik bij de Provinciale Staten verkiezingen lijstduwer ben voor de  BBB Boerburgerbeweging Zuid-Holland!

Natuurlijk blijf ik gewoon raadslid namens Lokaal Liberaal Bodegraven Reeuwijk. De standpunten sluiten immers goed op elkaar aan. Samen met Heidi Looy zijn er 2 personen uit onze gemeente op de Zuid-Hollandse lijst terug te vinden.”

Reactie van Heidi Looy uit Reeuwijk: “Met enige trots mag ik bekend maken dat ik voor de Provinciale Staten verkiezingen voor de BBB / Boerburgerbeweging Zuid-Holland mee doe aan de verkiezingen. Mijn positie is nummer twee op de concept lijst.

Uiteraard blijf ik doen wat ik allemaal doe voor de stichting Natuurlijkheidi en de jacht en schadebeheer. De standpunten sluiten immers goed op elkaar aan. Samen met Frank Rijkaart ben ik, ook uit onze gemeente, op de Zuid-Hollandse lijst terug te vinden.”

Advertentie