Tweede “Bodegraafse Balie” is debat over onderwijs

blank

Na het eerste debat met de kersverse BBB Gedeputeerde Frank Rijkaart waarmee de “Bodegraafse Balie” van start ging is op dinsdag 26 maart de tweede debatavond die in het teken staat van het onderwijs.

blank


Te gast is dan Marinka Drost, zij ondernemer in het onderwijs. Zij vertelt over de achteruitgang in de onderwijsprestaties, steeds meer leerlingen komen van het middelbaar onderwijs af als laaggeletterde, en dan begint Marinka met een heel nieuw schooltype. Wat is er aan de hand in het onderwijs?   

De Bodegraafse Balie is een nieuw aanbod van het Evertshuis. Vanaf het nieuwe theaterseizoen is er twee-wekelijks een gespreks-, en debatavond met een interessante gast die bij actuele maatschappelijke trends aansluit. Het gesprek is in het Grand Café van het Evertshuis, en het publiek kan vragen stellen en met de inleider en met elkaar in debat.

Respect

De avonden van de Bodegraafse Balie zijn vrij toegankelijk. De avonden beginnen om 20.00 uur, stoppen om 21.00 uur waarna aan de bar nog kan worden nagepraat. Er is een team van 5 gespreksleiders die garanderen dat het gesprek op een waardige en respectvolle wijze zal verlopen. Vanaf het nieuwe theaterseizoen zullen zij bij toerbeurt een gast uitnodigen en de avond leiden. Suggesties voor gasten zijn welkom via info@evertshuis.nl

Ontmoeten

Het idee van de Bodegraafse Balie is geïnspireerd op de debatcentra in veel steden, waar mensen rond allerlei onderwerpen elkaar kunnen ontmoeten in gesprek, op basis van goede informatie. De formule past ook goed in de ambitie van het Evertshuis om zich te ontwikkelen in de richting van het concept “Story House”. 

Bij de foto: Marinka Drost is de tweede van de Bodegraafse Balie

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank