Tweede jubileumconcert Bodegraafs Vocaal Ensemble

blank

Wat was het een leuke ervaring voor het Bodegraafs Vocaal Ensemble om weer live op te kunnen treden voor publiek in het Evertshuis op 22 mei jongstleden. Het BVE kan terugkijken op een sfeervolle middag en ziet dan ook uit naar het tweede jubileumconcert ter gelegenheid van haar 35-jarig bestaan. Voor de pauze zingt het koor een selectie uit haar uitgebreide repertoire, waaronder een muzikale trip langs Den Haag, Rotterdam en Amsterdam en een splinternieuwe medley met liedjes van Toon Hermans.

blank


Het koor brengt na de pauze een aantal klassiekers uit het Eurovisie Songfestival zoals “Puppet on a string”, “Eres tu” en “All kinds of everything”. Ook  kan het publiek genieten van een van de prachtige nieuwe songs van ABBA: “I still have faith in you”. Onder leiding van dirigent John Bouwmans en met Pascal van den Dool achter de piano, geassisteerd door Hetty Veerman, gaat het koor er weer een muzikale middag van maken.

Het BVE hoopt veel bezoekers te verwelkomen op zondag 13 november om 15.00 uur in Zalencentrum “De Brug” in Reeuwijk. Toegangskaarten kosten € 10,- (inclusief koffie, thee of fris) en zijn verkrijgbaar via de koorleden, bij Zalencentrum De Brug en Drogisterij De Butterfly in Reeuwijk, bij Sigarenzaak Liesbeth de Vries in Bodegraven en via de website van het koor.

Meer informatie is te vinden op www.bodegraafsvocaalensemble.nl

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank