boven flyer

Uitnodiging Informatieavond over hartveiligheid

Op 12 februari heten Gemeente Bodegraven-Reeuwijk en het Rode Kruis Bodegraven u van harte welkom op een informatieavond. Het thema van deze avond is ‘Bodegraven-Reeuwijk hartveilig – Levensbelangrijk!’. De avond is voor alle geïnteresseerden in hartveiligheid. Zowel burgerhulpverleners als mensen die meer informatie willen over crowdfunding, HartslagNu, aanschaf van een AED, reanimatiecursussen of mensen die mogelijk burgerhulpverlener willen worden. Kortom; voor elk wat wils! 
Om 19:30 openen we de avond in de trouwzaal van het gemeentehuis, waarna u op diverse plekken in het gemeentehuis informatie kunt ophalen. Naast de initiatiefnemers (het Rode Kruis en Gemeente Bodegraven-Reeuwijk) zijn ook leden van de werkgroep AED- en bugerhulpverlening betrokken bij de organisatie van de avond. Namens het college van burgemeester en wethouders zal er een afgevaardigde aanwezig zijn.

U bent van harte uitgenodigd op 12 februari om 19:30 uur in Gemeentehuis Bodegraven-Reeuwijk, Raadhuisplein 1 in Bodegraven.

Foto: Esther Noordergraaf
Ingezonden bericht

 

X