promising voices

Uitnodiging Volkskerstzang Promising Voices

Op zaterdag 21 december organiseert interkerkelijk koor Promising Voices voor de 24ste keer de Volkskerstzang, in de Dorpskerk van Bodegraven. Het thema is dit jaar “The first Noël”. Een prachtige titel voor een concert wat ieder jaar toch weer bijzonder te noemen is. Het koor doet elk jaar zijn best om je te verrassen met bekende en onbekende kerstliederen.
Het repertoire is veelzijdig en gevarieerd, van klassiek tot uptempo. Liederen van bekende componisten als John Rutter en Michael W. Smith. Uiteraard is er voldoende ruimte voor samenzang.
Bijzonder dit jaar, is dat de zangers en zangeressen van het koor in het middelpunt staan. Voor het eerst in 24 jaar van de Volkskerstzang zal er geen solist komen zingen. Op deze manier komt de meerstemmigheid van het koor helemaal tot zijn recht. Het koor en de muzikanten staan zoals gebruikelijk onder leiding van onze dirigent, Leon van Veen.

Ben je erbij op 21 december? Come celebrate Christmas!! De twee uitvoeringen zijn om 16:30 uur en 20:00 uur. Je bent van harte welkom om het feest van de geboorte van Jezus met ons mee te vieren. Kaarten zijn online te bestellen voor €7,50 via de website, www.zingenindekerk.nl. Let daarbij goed op de aanvangstijd van het concert.

Kijk voor meer informatie op: www.promisingvoices.nl

The first Noël / De eerste Kerst

De eerste Kerst heeft een engel verteld

Aan zekere arme herders die in het veld lagen

In het veld waar zij hun schapen hielden

Op een winterse , donkere nacht

Kerstmis, Kerstmis,

Geboren is de koning van Israël!!

Ingezonden berichtX