Vele jubilarissen bij G.V. HERES

In het verleden waren er verschillende turnbonden die met elkaar fuseerden zo ook verenigingen. G.V. Heres Bodegraven is ook ontstaan na een fusie en bestaat nu alweer 31 jaar. Leden blijven lid van de bond, de KNGU, ook als ze bij een andere gymvereniging lid worden. En zo had Heres mede door zijn vele trouwe leden heel veel jubilarissen. Heres waardeert dat enorm en met een drankje en een hapje werden deze jubilarissen met hun verdiende KNGU speld, die aangeeft hoeveel jaar lidmaatschap, gehuldigd. Sommige staan niet op de foto, zij krijgen hun speld later.
25 jaar: Francisca Noordhoek, Paula van Veen, Wil van der Voorst, Riet de Haan, Joke Stapper.

40 jaar: Trudy van der Klugt, Helene Hofman, Anneke de Bruin, Petra van de Ploeg, Betty Dukker, Bep van de Meer.

50 jaar: Bep van Wijk, Margo de Ruiter, Riet van der Tol, Joke Bianchi

60 jaar: Ans Stolwijk

Zondag 11 juli heeft G.V. Heres Afscheid genomen van haar trainster Ans Stolwijk

Ans Stolwijk stopt met lesgeven bij de gymnastiekvereniging Heres in Bodegraven. Toen Ans 4 jaar was werd zij lid van G.V. Esto in Bodegraven. Van zelf turnen werd ze daar een gym juf. Haar hobby werd haar werk.  Vervolgens ging ze les geven bij G.V. Nivo in Nieuwerbrug. Ze kwam weer terug bij G.V. Esto. Tussendoor ging ze bij BATO in Woerden en bij G.V. Boskoop invallen bij zwangerschappen en of ziekte. Toen G.V. Hercules en G.V. Esto gingen fuseren tot G.V. Heres, werd ze daar trainster. Kleuters, jongens, meisjes, tieners, aspiranten, dames, selectie en 55+ gaf ze les.

Daarnaast gaf ze ook van haar eigen uit ski-gymlessen. Dit deed ze van oktober t/m maart en 15 jaar lang. De laatste jaren gaf ze nog 2 uur in de week alleen aan de 55+ groepen van G.V. Heres les. Ze heeft meer dan 50 jaar lessen verzorgt waar onder dus bij G.V. Heres wel 31 jaar! Heres vindt het jammer dat ze stopt, ze raken een geweldige trainster kwijt maar zijn haar dankbaar voor haar vele jaren inzet. Nu kan ze genieten van de reizen en van de welverdiende rust. G.V. Heres heeft haar een speld van 60 jaar lidmaatschap KNGU overhandigd en heeft haar tevens benoemt tot een erelid van de vereniging.

X