Vier personen brengen dode in busje naar politiebureau

Vier personen in een busje hebben zich in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 01.00 uur gemeld op het politiebureau in Gouda. De mannen gaven op het politiebureau aan de Nieuwe Gouwe aan een overleden persoon bij zich te hebben. In het busje werd inderdaad een stoffelijk overschot aangetroffen. Hierop zijn de personen aangehouden en in beperking gesteld.
De man zou zijn overleden na een ruzie in een woning aan de Ingelanden in Bodegraven. De politie heeft hier tot ver in de ochtend onderzoek gedaan en momenteel wordt de woning bewaakt als zijnde plaats delict. Er is er nog niets bekend over de leeftijd en identiteit van de dode en de mogelijke verdachten. De politie laat nog niks los over de zaak.

Via Rebonieuws.nl wil de politiewoordvoerder Yvette Verboon graag een oproep doen.

“De politie komt graag in contact met mensen die iets hebben gezien of gehoord in en rond de woning op die bewuste zaterdagochtend 17 juni rond 01.00 uur.  Ook willen we informatie over wat er zich allemaal heeft afgespeeld in de voorbijgaande maanden die verband kunnen houden met deze zaak.”

Contact opnemen met de politie kan via 0900-8844 of via meld misdaad anoniem: 0800 7000.

 

There are no comments

Add yours

X