Voices4Xmas Kerstconcert op zondagmiddag 10 december

Op zondag 10 december vindt in Zalencentrum De Brug in Reeuwijk de vierde editie van het Voices4Xmas Kerstconcert plaats. De leden van het Voices4Xmas kerstprojectkoor hebben met behulp van bladmuziek en een oefen-CD het repertoire thuis ingestudeerd.

Op de zaterdag vóór het concert wordt de hele dag gerepeteerd om de puntjes op de i te zetten. Pianist Pascal van den Dool zorgt voor de begeleiding op piano en de koper- en houtblazers van het FPO Kerstensemble onder leiding van Lucienne de Valk maken het rijtje van medewerkenden compleet. Net als bij de vorige edities is er een keuze gemaakt uit internationaal kerstrepertoire, waarbij zowel bekend als minder bekend repertoire voorbij zal komen. Volgens dirigent en organisator John Bouwmans belooft het weer een sfeervol kerstconcert te worden.

Het concert begint om 15.00 uur. Toegangskaarten kosten € 12,50 inclusief pauze-drankje en zijn verkrijgbaar bij Sigarenzaak Liesbeth de Vries, Kerkstraat 17a in Bodegraven, en via de website www.voices4xmas.nl.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank