Volop Pietengymfeest bij G.V. Reflex Reeuwijk

Bij G.V. Reflex uit Reeuwijk hebben de allerkleinste met hun ouders de pietengym gedaan. Wat deden ze hun best om net zo goed te zijn als die lenige pieten. Klimmen met hun handen vol met pakjes schuin omhoog, wiebelbank, springen, alles moesten ze oefenen.
Sinterklaas stuurden een bericht dat er een sinterklaaszak verstopt lag. Ze vonden hem in de berging en trokken het aan het touw de zaal in. Verrassing, een snoepzakje met lekkers, gezond en kleine cadeautjes erin. Ook kregen ze een echte Pietendiploma omdat ze alles zo goed deden.

Daarna was groep de groep kleuter + gr.3 aan de beurt. Zij klommen nog hoger, zwaaiden harder en sprongen verder. Het dobbelspel was leuk, je kon immers een kruidnootje scoren als je het goede stipje gooide anders moest je een sinterklaasliedje zingen of een ander opdracht doen.

groep 4+5 kwamen in de zaal. Op pietendiscomuziek de hoepeldansspel gedaan. Zij konden alles al, zelfs gedraaid in de touwen hangen. O,o…er bleef heel even een pakje hangen in die hoge korf maar kwam toch omlaag.

 

 

Advertentie