Wandeling Veldzichtpad door de polder met Mijnklimaatpartij

De maandelijkse wandeling van Mijnklimaatpartij gaat deze maand over het bekende Veldzichtpad in de polders van Bodegraven Noord. Iedereen die van polderwandelen houdt is welkom om mee te lopen op dinsdagavond 27 juni 2023.
Het Veldzichtpad is een heerlijk lange rondwandeling door het grootste open poldergebied van het Groene Hart. Meer dan de helft gaat dwars door het boerenland én tussen de dieren door, dus stevige wandelschoenen zijn verstandig. We klauteren ook over hekjes en genieten van de rust, ruimte en het prachtige veenweidelandschap.

Het pad is van medio maart tot medio juni gesloten, dus nu nét weer geopend en daar maken we met veel plezier gebruik van.

Wij nodigen iedereen die wil van harte uit om op dinsdagavond 27 juni 2023, van 19:00 tot +-21:00 uur mee te lopen. De wandeling is 8 kilometer lang en we wandelen door polder Bodegraven noord, via de Meije naar Zwammerdam en langs de Oude Rijn weer terug naar het beginpunt. Helaas mogen honden deze keer niet mee, vanwege het doorkruisen van graasgebied.

Wil je ook meelopen? Kom gewoon naar het startpunt om 18:50 uur naast de Volkstuinvereniging aan de Burgemeester Kremerweg. We vertrekken om 19:00 uur. 

Er zijn geen kosten aan verbonden. Neem gerust familie, vrienden, buren mee.. hoe meer deelnemers, hoe gezelliger!

We houden iedere laatste dinsdag van de maand een klimaatwandeling, waarbij we steeds van een andere locatie in één van onze dorpen/kernen zullen starten. Tijdens de wandeling kan ongedwongen gepraat worden over alles wat u bezighoudt op het gebied van natuur en milieu, maar niets hoeft.. het wandelen staat centraal. 

Informatie 0648153543 en www.mijnklimaatpartij.nl

Ingezonden bericht

Advertentie