Werkcafé Midden-Holland: één aanspreekpunt voor werk, ontwikkeling en scholing

Het Werkcafé dat mei dit jaar als pilot startte in Gouda is een groot succes! Veel mensen weten hun weg te vinden naar het loket voor werk-, ontwikkel- en scholingsvragen. Elke dinsdagochtend kunnen mensen terecht in Gouda. Daarnaast is er maandelijks op dinsdagmiddag Werkcafé in Bodegraven-Reeuwijk, Krimpenerwaard en Waddinxveen. Het is gratis, je kunt er terecht zonder afspraak en een kopje koffie of thee staat klaar.
Heb jij op dit moment geen baan, maar wil je wel graag werken? Dreig je binnenkort je baan te verliezen? Vind je je werk niet meer leuk? Heb je je opleiding niet afgemaakt of wil jij je laten om- of bijscholen? Ben je ondernemer en denk je erover je koers te veranderen, te stoppen met je bedrijf of om in loondienst te gaan? Ben je werkgever en wil je personeel iets anders?

Met deze en vele andere vragen kun je terecht bij het Werkcafé Midden-Holland. Het Werkcafé is er voor alle inwoners uit Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen. Van jong tot oud. Starters, werknemers, werkzoekenden, zelfstandig ondernemers. Kortom, iedereen die een stap wil maken met werk.

Unieke samenwerking

Het Werkcafé is een unieke samenwerking van het WerkgeversServicepunt, Regionaal Mobiliteitsteam en LeerwerkLoket in arbeidsmarktregio Midden-Holland.

Kom langs!
Datum : Elke eerste dinsdag van de maand

Tijdstip : 14.00 – 16.00 uur  

Locatie : Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven

Datum : Elke tweede dinsdag van de maand

Tijdstip : 14.00 – 16.00 uur 

Locatie : Gemeentehuis Bergambacht, Raadhuisstraat 5, Bergambacht

Datum : Elke derde dinsdag van de maand

Tijdstip : 14.00 – 16.00 uur 

Locatie : Cultuurhuys de Kroon, Gouweplein 1, Waddinxveen

Datum : Elke dinsdagochtend

Tijdstip : 09.00 – 12.00 uur

Locatie : Huis van de Stad, Burgemeester Jamesplein 1, Gouda  

 

Advertentie

blank