df9471bc-de79-4fb4-8b2f-c151884381c4

What The Falafel! in Bodegraven: Smaak van de Syrische cultuur

Wil je eens wat nieuws proeven? Dat kan nu bij What The Falafel! in Bodegraven. Eigenaar Mohamad Kanan opende zijn Syrische restaurant aan de Spoorstraat in Bodegraven. Wij spraken hem deze week over zijn droom.
Hij kwam in 2015 vanuit Syrië als vluchteling terecht in Ter Apel. Daarna kwam hij per bus aan in Reeuwijk. Daar werd onderdak aangeboden  voor de vluchtelingen in Sporthal de Meerkoet. Na meerdere opvanglocaties te hebben doorlopen bleef de binding met onze gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Zo kookte hij jarenlang als vrijwilliger heerlijke gerechten in het Huis van Alles aan de Vromade in Bodegraven. 

Nieuwe start in Bodegraven

Zijn carrière begon, na ruim 250 sollicitatiebrieven, met een baan bij Restaurant de Munt in Bodegraven. Na zo’n 1,5 jaar was het tijd om zijn eigen droom na te leven, een eigen restaurant. Na een kleine zoektocht vond hij deze in het pand waar The Next One heeft gezeten. 

Familie 

Hij runt What the Falafel samen met zijn moeder, broers en zus. Zij zorgen ervoor dat jij als gast een heerlijk diner voorgeschoteld krijgt. In het restaurant is plaats voor 30 personen. Wil je eten afhalen of laten bezorgen kan dit via thuisbezorgd

Alles is fresh, homemade en halal laat hij ons nog even nadrukkelijk weten. Ik hoop jullie snel in onze zaak te mogen verwelkomen.”

 

X