Wie wint de Ondernemersprijs Midden-Holland?

Op de website (opbr.nl) en op de socialmediakanalen van OPBR heeft u de afgelopen tijd de succesverhalen kunnen lezen van bedrijven uit Bodegraven-Reeuwijk die zijn genomineerd voor de Ondernemersprijs Midden-Holland. Op dinsdag 25 januari worden de awards aan de winnaars uitgereikt in de Goudse Schouwburg. U bent van harte uitgenodigd om deze uitreiking vanaf 15.30 uur te volgen via de livestream op ondernemersprijs-mh.nl. Met vier genomineerden is onze gemeente goed vertegenwoordigd bij de Ondernemersprijs!
Uit de gemeente Bodegraven-Reeuwijk zijn genomineerd: De Zoete Inval (categorie ‘Detailhandel & Horeca’), Melkveebedrijf Oostdam (categorie ‘MKB’) en RetourMatras en Vergeer Holland (categorie ‘Grootzakelijk’). Zij worden samen met de andere genomineerden coronaproof ontvangen in de Goudse Schouwburg met een feestelijke programma met onder andere muziek van singer-songwriter Ed Struijlaart. Nieuw dit jaar is dat u de winnaar van de categorie ‘Startup’ zelf kunt kiezen door op uw favoriet te stemmen tijdens de livestream.

De Ondernemersprijs Midden-Holland wordt jaarlijks georganiseerd voor en door het bedrijfsleven uit Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas in samenwerking met de gemeenten en de lokale ondernemersplatformen.

Foto: Sandra ZeilstraX