willibrord-goochelshow_2020_03

Willibrord-leerkrachten vieren hun verjaardag met een spectaculaire goochelshow

Hoe krijgt de goochelaar het voor elkaar om een houten eend de juiste kaart uit een stapel te laten pakken? En hoe heeft hij een Rubik’s kubus laten verdwijnen? De leerlingen van de Willibrord-school konden hun verbazing niet op tijdens de goochelshow, het hoogtepunt van de ‘meesterlijke juffendag’. 
De leerkrachten van de Willibrordschool hebben afgelopen woensdag hun verjaardag gevierd. En over het feestje praten de leerlingen nog lange tijd na. De kinderen werden in drie groepen ver-deeld en elk verrast met een goochelshow van Lars van der Meij, een goochelaar en jongleur die al meer dan vijftien jaar zijn kunsten vertoont.

Magie

“Met een hoop magie, jongleerkunsten en een vleugje humor zette hij een leuke show neer”, vertelt directeur Wil Nicolaas na afloop. “Bij alle groepen waren er veel ooooh’s en aaaaah’s te ho-ren. Soms dachten ze de truc te snappen maar werden dan toch weer verrast!”

De goochelaar toverde doekjes uit een hoed, jongleerde met zwaarden en liet een geblinddoekte houten eend precies die kaart kiezen die een leerling had getrokken. Natuurlijk werd er ‘Lang zal ze leven’ gezongen. Nicolaas: “Het was een memorabel feestje, waar nog lang over nagepraat zal worden.”

 X