WhatsApp Image 2019-06-12 at 18.47.49 (1)

Wim van Doorn 70 jaar trainer ESTO

Wim van Doorn (92), voor heel veel leden ‘Ome Wim’ en voor de kleintjes ‘Opa Wim’, is nu 70 jaar trainer bij ESTO geweest. Het is een man van weinig woorden maar veel daden. Voetbal was altijd zijn passie, en dat vond hij bij zijn ‘cluppie’, ESTO. Zijn kennis voor voetbal wilde hij altijd graag overbrengen op de jeugd.
Veelzijdige trainer

Van Doorn is van veel oud-ESTO leden trainer geweest. Ook heeft van Doorn zelf vele jaren in het eerste elftal gevoetbald. De laatste jaren trainde hij samen met de opa’s de kleintjes op woensdagmiddag. Daarbij is hij als vrijwilliger bij veel werkzaamheden van ESTO betrokken. Zijn werkzaamheden bestaan uit het bijhouden van de velden, het verwijderen van onkruid, het schoonmaken van de kleedkamers, lijnen trekken op de velden en het trainen van de jeugd.

Erelid

De leden van ESTO zijn trots op hem: “Niets is hem teveel geweest. Hij is hierom ook al eens tot erelid benoemd en hij heeft hier ook een Koninklijke onderscheiding voor ontvangen. Nu zijn gezondheid achteruit gaat, moet hij helaas een stapje terug doen. Hij wil eigenlijk nooit in de publiciteit, maar hij verdient dit wel.”X