Zaterdag 13 juli streekmarkt Bodegraven

Zaterdag 13 juli is er weer een gezellige streekmarkt in de Kerkstraat. Het belooft een spectaculaire editie te worden! Deze zaterdag is het Rembrandt-dag waarbij je veel kunt zien en beleven op het dorp. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd. Ook de expositie van Kunstenaar Harmen Kooistra is te bewonderen in de kraam en de Galerie in de Kerkstraat.
SPECTACULAIR! Blaaskapel de Herriemonie

Namens de BOV (Bodegraafse Ondernemers Vereniging) komt het Blaaskapel de Herriemonie uit Alphen aan den Rijn de gehele dag op diverse locaties in het dorp optreden. Zij beloven een fantastische muzikale sfeer deze dag. U kunt deze mensen misschien nog wel een beetje herinneren van de vroegere dweilorkesten op het dorp. Kortom een dag vol festiviteiten.

Streekmarkt

Op de streekmarkt kunt u een kijkje nemen bij verschillende, tractoren, dieren en er is een divers aanbod van marktkramen gevuld met mooie streekproducten. Voor de kinderen is er genoeg te doen. Er zijn allerlei activiteiten en er staat weer een springkussen klaar.

Kunstwedstrijd voor de kinderen

In de Kerkstraat kun je je stoepkrijt kunsten vertonen op diverse vakken in de straat. Er worden foto’s van de kunstwerken genomen en leuke prijzen verloot. Dus kom langs en vertoon zelf je kunsten.

Meedoen?

Wilt u als deelnemer graag meedoen met de streekmarkt? Geef je dan snel op via : streekmarktbodegraven@outlook.com

Informatie:

De streekmarkt is zaterdag 13 juli van 10:00-16:00u. 

Ingezonden bericht

X