zheng2

Zheng Kuyf pakt de 3e plaats In de junior Parolin klasse

Zheng Kuyf pakt de 3e plaats In de junior Parolin klasse tijdens Het NK4takt karting op circuit de Lansard te Eindhoven. Ja het mooie NK jaar zit er weer op. Met gemengde gevoelens. Met veel leer momenten. Maar zeker een weekend in trots op te zijn.
Zaterdag                                                                           

De trainingen gingen al een paar weken goed. Op zaterdag een wat stroeve start maar uiteindelijk gewoon 4 tiende los van het hele veld. Ik kan mijn ogen niet geloven. Had het gevoel dat ik voor de gek werd gehouden.

Zondag                                                                                                                                       
Op de zondag de positieve energie meegenomen. En ik werd inderdaad en beetje voor de gek gehouden. Het was echt een hele spannende kwalificatie. Net geen pole. Natuurlijk de teleurstelling was groot. Maar ook tevreden

Race 1                                                                                                                               
Op de eerste startrij. Geen goeie start verloor meteen 1 plek. Daarna weer twee plekken maar met heel hard vechten. Alsnog nog 3e kunnen worden.

Race 2

Het was glad begon te regenen tijdens de race. Terwijl we op droogweerbanden reden. Hier was ik niet goed op voorbereid en verloor 10 plekken. Op een 13e positie gelegen. Heb ik nog wat kunnen inhalen. Met een heftige strijd om P7 nog kunnen winnen.

Race 3

De motor wou niet starten dus begon met een halve ronde achterstand. (Ontzettend natte condities) Ben ik van 15 met een achterstand. Helemaal teruggereden naar 6e. natuurlijk was ik boos. En had er meer ingezeten alleen soms zit het gewoon niet mee.

Nawoord Ja natuurlijk had ik meer gewild dan dit. Maar soms zit het er gewoon niet in. Weer pech. Daar baal ik wel van. Want anders was ik 3e algemeen en 1e Parolin. Je kan er toch niks meer aan veranderen.

Voor dit mooie jaar bedankt Zheng

Natuurlijk bedank ik mijn team. Voor de ongelofelijke steun die ze me hebben gegeven. En mijn coach Frank de Wit. Ook zonder de steun van mijn sponsoren: Stonecold Klimaattechniek, Suur brandpreventie, Vhs Ventilatie en Hoogwerksystemen en Koppe Bouw en Verbouw had ik dit niet gekund. Bedankt voor de samenwerking. Oh ja kijk zeker mijn interview die ik na de laatste race heb gegeven. https://youtu.be/HrkfgvksMZg

 

X