Zomerse Kidsdisco in De Zon

Aankomende vrijdag (24 juni) is alweer de laatste Kidsdisco in De Zon voor de zomervakantie. Er is hoog bezoek en een hele line-up aan DJ’s, alle reden dus om dansend het schooljaar uit te gaan.
Nog een paar weken school en dan gaan we heerlijk vakantie vieren. Maar niets is zo lekker om dansend en feestend het schooljaar af te sluiten, toch?  Dit keer is er dan ook een zeer speciale gast uitgenodigd op ons maandelijkse feestje. Niemand minder dan Bollo de Beer zal jullie persoonlijk welkom heten op deze zomerse kidsdisco. De goedlachse en gezellige gastheer van Landal Greenparks is altijd in voor een knuffel of high-five. Kom dus op tijd.

De muziek wordt deze keer grotendeels verzorgd door het aanstormend talent van de BRAVO DJ workshop. Deze kanjers hebben de afgelopen weken leren draaien onder leiding van een ervaren DJ en kennen nu alle fijne kneepjes van het vak. Wie weet zijn jullie de eerste die de nieuwe Armin van Buuren, Tiësto of Martin Garrix zien draaien. Het kan zomaar gebeuren in De Zon.

In de vakantie is er geen kidsdisco, maar in augustus zijn we weer terug met een gezellige vakantiespelen reünie. Ook als je niet meedoet aan de vakantiespelen ben je natuurlijk van harte welkom en maken we er gewoon weer met z’n allen een tof feestje van.

 

Advertentie