juli, 2020

04jul20:30Alexander Broussard brengt een ode aan muzieklegende Billy Joel in het Evertshuis

Meer

Event Details

Bodegraven – Zaterdagavond 4 juli gaan we muzikaal knallen in het Evertshuis!! Pianist, zanger en entertainer Alexander Broussard geeft een’ coronaprof’ soloconcert in de theaterzaal. Een ode aan Billy Joel. Reserveren van online tickets vooraf is een must. Er kunnen max. 45 bezoekers in de zaal, dus bestel vlug uw kaarten via de website, want vol is vol.

In deze boeiende solovoorstelling, leidt Alexander zijn publiek op zijn eigen unieke en gepassioneerde wijze door de opmerkelijke carrière van muzieklegende Billy Joel. Aan de hand van de mooiste liedjes van de grootmeester vertelt Alexander over de moeilijke beginjaren, de grote successen, de hoogtepunten en dieptepunten, de vrouwen en het onwaarschijnlijke vakmanschap van Billy Joel.

ALEXANDER BROUSSARD

Alexander is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Met een indrukwekkende carrière, van de meest prestigieuze pianobars tot en met ‘The Billy Joel Experience’, Najib Amhali (PlusSupportAct), Crazy Piano’s, De Corona’s, Twarres en vele anderen, is Alexander op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast.

BILLY JOEL

De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen. Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan. Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de meezinger ‘Pianoman’ maar ook swingende rockers zoals ‘My life’, prachtige ballads zoals ‘She’s Always A Woman’ of lekkere pop zoals ‘Uptown Girl’. Stuk voor stuk klassiekers.

Tickets kosten € 22,00 inclusief drankje mee in de zaal. Het concert begint om 20:30 , deur open om 20:15 uur. Voor meer informatie en het reserveren van kaarten zie www.evertshuis.nl/alexander-broussard. Locatie: Theaterzaal Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484.

PRAKTISCHE INFORMATIE

DATUM: ZATERDAG 4 JULI 2020

WAT: Alexander Broussard spelt Billy Joel

GENRE: Muziek

AANVANG: 20.30 uur

ENTREE: € 22,00  (inclusief drankje mee in de zaal)

EXTRA INFO: LET OP! I.v.m. de coronamaatregelen is er GEEN PAUZE

Tijd

(Zaterdag) 20:30

X