november, 2018

26nov19:0022:00BFF event 26 november

blank

Meer

Event Details

Beauty, Fashion & Food. Een avond die bij uitstek geschikt is om ideeën en inspiratie op te doen voor de komende feestmaand. Er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Mis het niet en ga snel naar een van de organiserende bedrijven voor een entreekaart.

Vier Bodegraafse bedrijven laten u kennis maken met hun specialiteiten. Een stralend verzorgd uiterlijk wordt mogelijk bij Alice Haar en Huidverzorging. De lekkerste menu’s worden voorgeschoteld door Restaurant In het Bonte Varken. De mooiste kleding wordt getoond door EllenZ mode met stijl. Voorts kunt u kennismaken met diverse bubbels bij de wijnproeverij van Turkenburg Tradition Wijnkoopers.

Heerlijk relaxed de feestdagen tegemoet. Inspiratie. Verwennerij. Cadeaus. Verrassend. Genieten. Gezellig. Deze woorden krijgen nog meer betekenis als u het BFF event bezoekt op 26 november 2018. U bent vanaf 19:00 uur welkom in Kerkstraat 74 en 92 te Bodegraven.

Iedere bezoeker krijgt ruimschoots gelegenheid om alles te weten te komen over de specialiteiten van de organiserende bedrijven. Daarom is het aantal plaatsen beperkt en is de avond alleen toegankelijk op vertoon van de entreekaart.

Zowel in Restaurant In het Bonte Varken, als in de salon van Alice Haar en Huidverzorging worden gedurende de avond meerdere presentaties, demonstraties en shows verzorgd. EllenZ mode in stijl uit de Van Tolstraat is afwisselend in beide zaken met mannequins aanwezig. De deuren gaan om 19:00 uur open en ladies, maar ook gentlemen, kunnen in beide gelegenheden inspiratie opdoen. Dit BFF event eindigt rond de klok van 22:00 uur.

Na afloop is er voor elke bezoeker een rijkelijk gevulde goodie bag waarin verrassende aanbiedingen van de deelnemende bedrijven zijn opgenomen. De waarde van deze tas kan wel oplopen tot tientallen euro’s.

Kaarten à € 15,00 zijn verkrijgbaar bij de deelnemende bedrijven. Reserveren is mogelijk, maar u bent pas zeker van een entreekaart nadat de betaling is ontvangen. Voor meer informatie od reserveren gaat u naar info@ellenz.nl.

Tijd

(Maandag) 19:00 - 22:00

Locatie

BFF event Bodegraven

Kerkstraat 74 en 92 te Bodegraven.

X