september, 2021

16sep20:30Cabaretier Alex Ploeg komt naar het Evertshuis

blank

Meer

Event Details

Bodegraven – Alex werd door de Volkskrant gekozen tot hét Comedytalent van 2018, door NRC als één van de meest veelbelovende cabaretiers van het decennium. Onlangs gaf hij de ‘Culturele State of the Union’ bij de Uitmarkt in Amsterdam. Op donderdag 16 september speelt hij zijn voorstelling ‘EGO’ in het Evertshuis.

Zijn debuut ‘Ultimatum’ werd genomineerd voor de Neerlands Hoop. Naast zijn eigen solovoorstellingen verschijnt Alex ook geregeld in televisieprogramma’s zoals ‘Foute Vrienden’ en ‘Cojones’. Samen met twee andere leden van Comedytrain, Tex de Wit en Stefan Pop, is hij in 2016 begonnen met het satirische sketchprogramma Klikbeet (NPO3). Genoeg om flink van naast je schoenen te gaan lopen.

In zijn voorstelling ‘EGO’ zien we Alex ogenschijnlijk in zijn cabaret-element: op het podium, strak in het pak, gitaar in de hand, zelfverzekerd en klaar om de boel op stelten te zetten. Maar al snel neemt zijn ware aard de overhand. Harde grappen, persoonlijke verhalen, absurde sketches en meeslepende liedjes komen in hoog tempo op je af. Over de strijd aangaan met jezelf. Het onzekere voor het zekere nemen. Alex fileert zichzelf en de wereld op ongekend hilarische wijze.

‘EGO’ begint om 20.30 uur, de deuren gaan om 20.00 uur open. Kaarten kosten € 20,00 inclusief drankje. Bij deze voorstelling is een coronatoegangsbewijs verplicht om te laten zien. Voor meer informatie en het reserveren van kaarten zie www.evertshuis.nl

Praktische informatie

DATUM: Donderdag 16 september 2021

GENRE: Cabaret

AANVANG: 20.30 uur

ENTREE: € 20,00 met drankje*

*Meebrengen geldig coronatoegangsbewijs verplicht

Foto: Mark David 

Tijd

(Donderdag) 20:30

X