januari, 2020

07jan00:5100:51Ed Struijlaart brengt een ode aan zijn gitaarhelden in het Evertshuis

blank

Meer

Event Details

Op zaterdag 18 januari komen Ed Struijlaart (zang, gitaar), Leon Schmitz (drums, percussie) en Michel van der Zanden (bas, gitaar) naar Bodegraven. Toen Ed op zijn negende Eric Clapton op de televisie zag wist hij twee dingen zeker: Ik wil zo’n baard en ik wil zo’n gitaar. Voor de baard moest hij nog even geduld hebben, maar vanaf dat moment is de gitaar zijn leven gaan bepalen.

Ed Struijlaart (1979) verbrand in 2010 al zijn schepen en besluit volledig voor de muziek te gaan. Geen reguliere negen tot vijf baan meer, maar de dood of de gladiolen. Alles moet wijken voor zijn gitaar en de muziek. Ed krijgt van 3FM het stempel ‘Serious Talent’, wordt genomineerd voor een 3FM Award, toert in het voorprogramma van BLØF en is meerdere malen te gast bij ‘De Wereld Draait Door’. Hij schrijft ook muziek voor anderen, onder meer de titeltrack voor de bioscoophit ‘Weg Van Jou’ en alle muziek voor de musical ‘SOOF’.

Van de ‘Crossroads’ van Robert Johnson naar het ‘Seattle’ van Jimi Hendrix. En waarom is Clapton’s unplugged optreden zo legendarisch en waarom weet Ed Sheeran in zijn eentje, alleen gewapend met een akoestische gitaar en een loopstation, avond aan avond Wembley uit te verkopen? Waarom is de gitaar anno 2019 nog steeds bepalend in de popmuziek? Tijdens zijn theatervoorstelling ‘Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran’ brengt Struijlaart een ode aan de gitaar en aan zijn helden.

Kaarten voor de voorstelling van Ed Struijlaart zijn € 19,50 inclusief drankje, het concert begint om 20;30 uur in de theaterzaal van het Evertshuis. Voor meer informatie of het reserveren van kaarten zie www.evertshuis.nl/ed-struijlaart-gitaarmannen

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484

blank

Praktische informatie

ZATERDAG 18 JANUARI  2020

Ed Struijlaart – Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran

Genre: Muziektheater

Aanvang: 20.30 uur

Entree: € 19,50 (inclusief drankje)

 Foto’s: Hoofdfoto William Rutten, scènefoto Jaap Reedijk.

Tijd

(Dinsdag) 00:51 - 00:51

X