september, 2019

19sep14:1114:11Evertshuis Podiumcafé met Goudse ‘Pip’ en Bodegraafse band ‘Have a Cigar’

Meer

Event Details

Voor Evertshuis Podiumcafé toveren we op zaterdag 28 september de theaterzaal van het Evertshuis om tot het gezelligste podiumcafé van het Groene Hart. Kleinschalig met knusse zitjes waar je gezellig met je vrienden kunt borrelen, maar ook met voldoende ruimte om een dansje te wagen.

Dit maal op de planken…. de Bodegraafse band ‘Have a Cigar’ en de Goudse zangeres/singer-songwriter Pip! Wie kent ze niet, de rockcoverband vernoemd naar de Pink Floyd song ‘Have a Cigar’. Naast Pink Floyd covers speelt deze band ook covers van andere grootheden uit de popmuziek, variërend van the Beatles, ABBA tot U2. Terug in de tijd, en voetjes van de vloer.

Pip Alblas is een 23-jarige singer-songwriter uit Gouda. Laat je betoveren door de prachtige stem van deze zangeres. Pip begeleidt zichzelf op gitaar, speelt een breed repertoire aan bekende songs met haar eigen akoestische sausje. In 2014 stond ze op het podium van The Voice of Holland. Haar debuut album ‘Luckiest Fool’ is net uit, de releaseparty is op 20 september in de Theaterbakkerheij in Gouda.

Voorgaande edities van het Evertshuis Podiumcafé waren druk en gezellig! De toegang is gratis, de deuren van de theaterzaal gaan om 21:30 uur open. Voor meer info zie www.evertshuis.nl. Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven.

Praktische informatie

ZATERDAG 28 SEPTEMBER 2019

EVERTSHUIS PODIUMCAFÉ met ‘Have a Cigar’ & ‘Pip’

GENRE: Evenement/ muziek

AANVANG: 21.30 uur

ENTREE: GRATIS

Tijd

(Donderdag) 14:11 - 14:11

X