december, 2020

09dec20:30EXTRA FILMAVOND ‘De Beentjes van Sint-Hildegard’ EVERTSHUIS

blank

Meer

Event Details

Bodegraven – Wegens het grote succes is er een extra filmavond geprogrammeerd in de theaterzaal van het Evertshuis, namelijk op woensdag 9 december. De films op donderdag 10 december zijn helemaal uitverkocht. Tickets reserveren voor de woensdagavond kan nu weer online. Wacht niet te lang, want vol is echt vol!

Het verhaal

Jan is al 35 jaar ‘gelukkig’ getrouwd met Gedda, maar stiekem wordt hij gek van haar bemoeizucht. Zijn vrouw houdt zóveel van hem dat hij het er benauwd van krijgt. Ze ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen. Als hij een glas van tafel wil pakken is zij hem al voor en reikt hem het glas aan. Jan ontsnapt aan haar regelzucht en zorgzaamheid, wanneer hij in een verzorgingstehuis belandt. Tussen zijn demente medebewoners lijkt Jan zijn eigen stem terug te vinden, en dankzij een bevriende arts gaat hij als een vrij man door de achterdeur weer naar buiten. Maar hoe lang kan hij zijn vrouw ontvluchten?

De Beentjes van Sint-Hildegard is een Nederlandse film uit 2020, geregisseerd door Johan Nijhuis, met in de hoofdrollen Herman Finkers en Johanna ter Steege. De film wordt grotendeels gesproken in de Twentse streektaal.

De film begint om 20.30 uur, tickets kosten € 9,00. De horeca is nog gesloten in verband met de corona maatregelen. In de foyer is het dragen van een mondkapje vanaf 1 december voor iedereen vanaf 13 jaar verplicht. Onze gastvrouwen wijzen u naar uw plek in de zaal en zodra u plaatsneemt mag het mondkapje af. Voor meer informatie of het reserveren van tickets zie www.evertshuis.nl

Praktische informatie

WOENSDAG 9 DECEMBER 2020

De Beentjes van Sint-Hildegard

GENRE: Film

AANVANG: 20.30 uur

ENTREE: € 9,00*

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, info@evertshuis.nl

*Geen pauze, horeca is gesloten i.v.m. coronamaatregelen.

Tijd

(Woensdag) 20:30

X