oktober, 2020

22okt20:30Feelgood film Fisherman’s Friends in het Evertshuis

blank

Meer

Event Details

Bodegraven – Fisherman’s Friends is een hartverwarmende film gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een groep vissers uit Cornwall die met hun zeemansliederen onverwacht de hitlijsten van Engeland bestormt. Donderdagavond 22 oktober te zien in de theaterzaal van het Evertshuis.

Het verhaal gaat over een cynische platenbaas die tijdens een vrijgezellenweekend in Port Isaac, Cornwall,  in de maling wordt genomen. Zijn collega’s overtuigen hem ervan het lokale zeemanskoor een contract aan te bieden. Hij gaat de uitdaging aan, maar de vissers laten zich niet zomaar overtuigen. Ondertussen raakt de man steeds meer gecharmeerd van het dorpsleven. Fisherman’s Friends is een Britse romantische komedie uit 2019, geregisseerd door Chris Foggin, naar een scenario van Nick Moorcroft.

U kunt ‘coronaproof’ genieten van deze prachtige film. Tickets kosten € 9,00 inclusief drankje en zijn online te reserveren via www.evertshuis.nl Er is er geen pauze en geen nazit, u mag uw drankje en jas mee de zaal in nemen. Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven.

Praktische informatie

FISHERMAN’S FRIENDS

DONDERDAG 22 oktober 2020

GENRE: Film

AANVANG: 20.30 uur

ENTREE: € 9,00 inclusief drankje mee in de zaal

Geen pauze

Foto: Fisherman’s Friends

Tijd

(Donderdag) 20:30

X