juni, 2020

25jun20:30Film ‘Downton Abbey’ coronaproof in het Evertshuis

blank

Meer

Event Details

Goed nieuws!! Op donderdagavond 25 juni, 2 en 9 juli organiseert het Evertshuis FILM NIGHTS in de theaterzaal. Met het prachtige historische filmdrama ‘Downton Abbey’ bijten we op 25 juni het spits af. Er mogen maximaal 30 bezoekers in de theaterzaal, volgens de RIVM richtlijnen, dus reserveer snel uw tickets online.

‘Downton Abbey’ is een historische dramafilm uit 2019, geschreven en geproduceerd door Julian Fellowes. Het is een vervolg op de gelijknamige televisieserie die tussen 2010 en 2015 werd uitgezonden, met geweldige acteurs als Hugh Bonneville, Maggie Smith en Jim Carter in de hoofdrol.

Het verhaal

Engeland, herfst 1927. Koning George V maakt met zijn gevolg een rondreis door Yorkshire, waarbij hij wil overnachten op Downton Abbey. Door de bewoners en het personeel wordt koortsachtig gewerkt aan de voorbereidingen van dit koninklijke bezoek en wordt zelfs de hulp van de gepensioneerde butler Charles Carson ingeroepen om alles vlekkeloos te laten verlopen. Maar dit bezoek is niet zonder risico’s. De Britse koning en koningin nemen hun eigen staf mee, die het personeel van Downton Abbey volledig buiten spel dreigt te zetten. De staf verzint echter een list en komt hiertegen in opstand.

Reserveren online

Voor meer informatie en het reserveren van kaarten zie www.evertshuis.nl/category/film

Het reserveren van online tickets vooraf is verplicht. Het Evertshuis volgt de RIVM richtlijnen, er zijn looplijnen in het gebouw en u wordt naar uw plek gewezen door onze gastvrouwen. Er is geen pauze en u krijgt een drankje in de theaterzaal. Er mogen tot 1 juli maximaal 30 (volwassen) bezoekers in de theaterzaal, dus wacht niet te lang met reserveren, want uitverkocht is ook echt uitverkocht. De kaartverkoop start woensdag 17 juni. Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484.

Praktische informatie

DATUM: DONDERDAG 25 juni 2020

WAT: Downton Abbey

GENRE: Film (historisch/ drama)

AANVANG: 20.30 uur

ENTREE: € 9,00 (inclusief drankje mee in de zaal)

EXTRA INFO: LET OP! I.v.m. de coronamaatregelen is er GEEN PAUZE

Tijd

(Donderdag) 20:30

X