oktober, 2020

29okt20:30Finalistentour Amsterdams Studenten Cabaret Festival

Meer

Event Details

Bodegraven – De drie finalisten van 2020 gaan ter gelegenheid van het 27e Amsterdams Studenten Cabaret Festival langs een aantal Nederlandse theaters toeren de komende maanden. Coronaproof uiteraard. Ze staan donderdag 29 oktober op het podium in het Evertshuis.

De finale van het festival vond plaats op 6 oktober in het DeLaMar Theater​, waar de finalisten Luuk van der Vaart,  Marieke Peper en Luuk Ransijn de strijd aangingen. Uiteindelijk was er één overduidelijke winnaar: Luuk van der Vaart nam zowel de jury- als publieksprijs mee naar huis! Voormalige winnaars zijn onder andere: De Partizanen​, Tim Fransen​, Pieter Derks​, Alex Ploeg​, Andries Tunru, Kasper van der Laan en Davey Turnhout. De grappigste barman/ comedian van Nederland, Arjan Kleton, zal deze hilarische avond in het Evertshuis presenteren. Laat je verrassen door deze cabarettalenten!

Vanwege de nieuwe aangescherpte maatregelen is de horeca gesloten. De gezondheid van iedereen staat voorop! Wij ontvangen u gastvrij en veilig in onze intieme theaterzaal. Max. 30 personen. Er is geen pauze, u kunt uw jas meenemen in de zaal en graag in de foyer een mondkapje dragen. Voor meer informatie of het reserveren van de laatste kaarten zie www.evertshuis.nl  Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484

Praktische informatie

DONDERDAG 29 OKTOBER

Finalistentour Amsterdams Studenten Cabaret festival

GENRE: Cabaret

AANVANG: 20.30 uur

ENTREE: € 17,50

Foto: ASCF 2020

Tijd

(Donderdag) 20:30

X