maart, 2020

07mrt20:30Handsome Poets zijn én spelen theatertour ‘Lieve Schatten’

blank

Meer

Event Details

Bodegraven – Tien jaar na hun ontmoeting in een boerderij in Gouda en vele hits, optredens en festivals later, maken de leden van de Handsome Poets de balans op. Iedereen herkent de eerste noten van Sky on Fire en kan de tune van de Olympische Spelen meezingen. Ze hebben alle grote festivals plat gespeeld, van Pinkpop en Lowlands tot Concert at Sea en Vrienden van Amstel. Zaterdag 7 maart treden ze op in het Evertshuis.

De mannen van de Handsome Poets hebben zich nooit druk gemaakt over hun imago, dure studio’s of schrijfsessies in Londen of L.A. Zonder vooropgezet plan zijn ze opeens tien jaar verder. Ze willen gewoon hun eigen liedjes schrijven en spelen. Na hun succesvolle clubtour langs de bekende poppodia in 2018/2019 gaan Tim, Nils, Daniël en Erik in 2020 voor het eerst het theater in met hun theatershow ‘Lieve Schatten’.

Bij hun nieuwe single ‘Giant’, staan ze even stil hoe succes een deel van je leven wordt. Zanger Tim van Esch: “Succes kan je groter laten voelen dan dat je daadwerkelijk bent”. De Handsome Poets worden zowel voor als achter de schermen gezien als aardigste en vrolijkste band van Nederland. Na hun optreden loopt iedereen gegarandeerd met een goed gevoel naar buiten. Tim: “Toen ik begon als zanger, had ik het gevoel dat ik vooral rock ‘n roll en stoer moest zijn. Wij ruimen nou eenmaal de kleedkamer op, drinken een biertje en schudden dan iedereen de hand. We bouwen tegelijkertijd wel dat feestje waar iedereen los gaat. Het blijkt allemaal niet zo zwart wit te zijn als ik soms dacht”. Benieuwd naar hoe zij de afgelopen tien jaar beleefd hebben? Neem je beste vriend, zus, oma, buurman of andere lieve schatten uit je eigen omgeving mee naar deze muzikale avond met mooie liedjes en een flinke dosis positiviteit.

Het theaterconcert van de Handsome Poets begint om 20:30 uur, kaarten kosten € 19,50 inclusief drankje. Voor meer informatie of het reserveren van kaarten ga naar www.evertshuis.nl. Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484.

Praktische informatie

ZATERDAG 7 MAART

De Handsome Poets – Lieve Schatten

Genre: Theaterconcert

Aanvang: 20:30 uur

Entree: € 19,50 (inclusief drankje)

Foto: HP van Velthoven 

Tijd

(Zaterdag) 20:30

X