oktober, 2020

21okt09:30Herfstvakantie jeugdtheaterdag in het Evertshuis

Meer

Event Details

Bodegraven – Theater, muziek, glittertattoos, voorlezen en nog meer leuke activiteiten voor kinderen in de herfstvakantie. Krulmuziek speelt een dreumesconcert én een babyconcert op woensdag 21 oktober in het Evertshuis. Theatergroep Bonte Hond speelt ‘s middags de stoere voorstelling PAK’M (3+). Kom je ook? Vanwege de corona maatregelen is er beperkt plaats, dus reserveer vlug je tickets.

KRULMUZIEK

In de ochtend zijn er maar liefst twee concerten van Krulmuziek voor de allerkleinsten. Geniet met je dreumes van vrolijke klassieke klanken of kom rustig wiebelen met je baby op zwierende walsjes. De afwisseling tussen prachtige klassieke muziek, stilte, klankkleuren, luisteren en interactie maakt het concert tot een rustgevende, maar toch ook een actieve ervaring. De concerten vinden plaats op een groot kleed op het podium. Het dreumesconcert begint om 9.30 uur, het babyconcert om 10.30 uur. Tickets kosten € 7,50 per kind en 1 ouder of verzorger mag gratis mee.

GLITTERTATTOOS en VOORLEZEN

In de middag kun je vanaf 12 uur gratis glittertattoos komen zetten in de foyer. Van vlinder tot sportwagen, allerlei coole tattoos om je arm mee te versieren. Om 13.00 uur komt kinderboekenschrijver Michel Linthorst (uit Gouda) signeren en voorlezen uit zijn prentenboek ‘Over een hondje dat tegen de broek van de burgemeester plaste’.

Kinderen t/m 12 jaar hoeven geen anderhalve meter te houden in de foyer, (o)pa’s en (o)ma’s wel en volwassenen worden verzocht om een mondkapje te dragen. Als je in de theaterzaal zit of een kopje koffie/thee wilt drinken in het Grand Café mogen de mondkapjes uiteraard af.

BONTE HOND

Laat je meevoeren in de flitsende wereld van PAK’M: Een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aan-ge-ren. Wie pakt uiteindelijk wie? En heeft hij dan wel de juiste te pakken? En is de weg niet veel leuker dan het uiteindelijke doel? Drie ogenschijnlijk “volwassen” presentatoren vechten in een tv-studio om aandacht. Allemaal willen ze de microfoon. En daar waar er twee vechten om één been gaat de derde er mee heen, genoeg reden voor een race met een verrassende eindstreep.

Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny maar dan op Duploniveau. Voor de allerkleinsten en iedereen die het stiekem nog steeds leuk vindt om verstoppertje te spelen. Deze voorstelling begint om 14.00 uur en kaartjes kosten € 10,00.

Voor meer informatie of het reserveren van kaarten zie www.evertshuis.nl

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven.

Praktische informatie

PROGRAMMA JEUGDTHEATERDAG – WO 21 OKT

9.30 – 10.15 uur Krulmuziek Dreumesconcert (1,5 tot 3 jaar) in de theaterzaal, € 7,50 per kind, 1 ouder/verzorger gratis.

10.30 – 11.00 uur Krulmuziek Babyconcert (0 tot 1,5 jaar) in de theaterzaal, . € 7,50 per kind, 1 ouder/ verzorger gratis.

12.00 – 14.00 uur Glittertattoos laten zetten in de foyer / GRATIS.

13.00 – 13.45 uur Voorlezen en signeren in het Grand Café. Michel Linthorst komt voorlezen uit zijn prentenboek ‘Over een hondje dat tegen de broek van de burgemeester plaste’ / GRATIS.

14.00 – 14.45 uur De voorstelling PAK’M van Bonte Hond in de theaterzaal / € 10,00.

Foto PAK’M; Bonte Hond

Hoofdfoto Krulmuziek: Joep van Aert

Tijd

(Woensdag) 09:30

X