mei, 2019

31mei20:30Jules Croiset en Victor Reinier spelen 31 mei in het Evertshuis

Meer

Event Details

 Vrijdag 31 mei aanstaande is de prachtige voorstelling ‘Een Goed Mens’ te zien in Bodegraven. Aart Staartjes zou de rol van psychiater spelen. Hij is om gezondheidsredenen vervangen door Jules Croiset. De tickets van 15 februari blijven geldig voor 31 mei 2019 in het Evertshuis.

Een originele thrillerkomedie van Flip Broekman die gespeeld wordt door acteerkanonnen Jules Croiset en Victor Reinier. Als de oude psychiater zijn praktijk sluit, krijgt hij nog een laatste bezoek van een intrigerende jongere man die wel heel veel van hem wil weten. Hoe kijkt hij terug op zijn leven, zijn de verwachtingen die hij had uitgekomen en is hij tevreden met hoe alles ging? De twee mannen blijken – ondanks de onbevangenheid van de één en het cynisme van de ander – veel met elkaar gemeen te hebben. In een confrontatie die even pijnlijk als verhelderend is, weten ze elkaar een behoorlijke spiegel voor te houden. Tot welke conclusie leidt dit? Hadden ze sommige dingen achteraf anders aangepakt of komen ze er achter dat hun leven helemaal niet zo mislukt is?

De voorstelling begint om 20:30 uur, tickets kosten € 25,00 (incl. consumptie), Julianastraat 4 in Bodegraven. Voor meer informatie en kaarten reserveren zie de website.

Flip Broekman

Op zondag 20 januari 2019 is auteur Flip Broekman geheel onverwacht overleden. Flip Broekman werd in 1954 geboren in Jakarta. Sinds begin jaren ’80 schreef hij teksten voor (kinder)toneel, cabaret, televisie, radio en muziektheater. Hij was onder andere verbonden aan Toneelgroep Amsterdam, Theatergroep Carrousel, het RO-theater, en het Nederlands Blazersensemble. Hij schreef liedjes voor onder andere De Dijk, Jenny Arean, Lenette van Dongen, Sanne Wallis de Vries, Sesamstraat en Don Quishocking. Ook was Broekman docent aan de Schrijversvakschool. Vorig jaar werkte hij met Aart Staartjes, Victor Reinier en regisseur Johan Doesburg aan zijn nieuwste toneelstuk ‘Een goed mens’.

Praktische informatie

Een Goed Mens – Jules Croiset & Victor Reinier
Vrijdag 31 mei 2019
Genre: toneel
Aanvang: 20.30 uur
Entree: € 25,00 (inclusief consumptie)
​​​​​​​Locatie: EVERTSHUIS, Julianastraat 4, Bodegraven

Tijd

(Vrijdag) 20:30

X