februari, 2020

07feb20:30Kunstcafé Evertshuis over blokfluiten

blank

Meer

Event Details

Bodegraven – Vrijdagavond 7 februari wordt lokaal 1.04 in het Evertshuis omgetoverd tot kunstcafé. Deze editie vertelt blokfluitiste Saskia Teunisse over haar instrument. Een keur aan bijzondere blokfluiten, een bevlogen verhaal en vooral veel muziek. Dat is wat u kunt verwachten in ‘Solo’.

Wat zijn de stukken die bij je blijven als musicus, en waarom? Waar ligt je hart, wat is je verhaal en waarom doe je wat je doet? Teunisse neemt u mee op een muzikale reis die voert van oude Aziatische melodieën, naar muziek van nog levende componisten en Piazzolla. Vaak vertonen deze stukken opmerkelijke overeenkomsten, dit zult u deze avond terug horen in de stukken. Blokfluitiste Saskia Teunisse is docent, speelt ruim 7 jaar in het Bassano Quartet en zal tijdens het kunstcafé vooral spelen op verschillende fluiten waaronder de Eagle blokfluit.

Het kunstcafé begint om 20:30 uur, evenals de voorstelling van Wim Kieft in de theaterzaal, dus houdt rekening met drukte. Kaarten voor het kunstcafé kosten € 9,00 inclusief drankje. Voor meer informatie of het reserveren van kaarten zie www.evertshuis.nl

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484

Praktische informatie

Kunstcafé Evertshuis ‘Solo’

VRIJDAG 7 FEBRUARI 2020

Genre: Kunstcafé/ lezing

Aanvang: 20.30 uur

Entree: € 9.00 (inclusief consumptie)

Tijd

(Vrijdag) 20:30

X