december, 2020

11dec20:30KUNSTCAFÉ  met Riet-trio En Garde in het EVERTSHUIS

Meer

Event Details

Bodegraven – Op vrijdag 11 december vindt er weer een sfeervolle KUNSTCAFÉ avond in het Evertshuis plaats. Deze keer staat ‘Beethoven en het menuet’ centraal. Wacht niet te lang met tickets reserveren, want vol is vol.

Riet-trio En Garde speelt en vertelt over de betekenis van het menuet in de kamermuziek van Beethoven.

Iedereen kent Beethoven als de componist van grote symfonieën of zijn pianowerk ‘Für Elise’. Het menuet is een hofdans uit de barok. Beethoven gebruikte de structuur van deze dans veel als compositievorm. Welke betekenis heeft deze vorm gehad in de tijd van Beethoven? Hoe ziet de vorm er uit en hoe hoor je dat terug in de muziek?

Het kunstcafé begint om 20.30 uur, tickets kosten € 9,00. De horeca is (voorlopig) nog gesloten in verband met de landelijke maatregelen. Mocht dit wijzigen, op onze website en social media vindt u het laatste nieuws. In de foyer is het dragen van een mondkapje vanaf 1 december voor iedereen vanaf 13 jaar verplicht. Onze gastvrouwen wijzen u naar uw plek in de zaal en zodra u plaatsneemt mag het mondkapje af. Voor meer informatie of het reserveren van tickets zie www.evertshuis.nl

Praktische informatie

VRIJDAG 11 DECEMBER 2020

Riet-trio En Garde – ‘Beethoven en het menuet’

GENRE: KUNSTCAFÉ / MUZIEK

AANVANG: 20.30 uur

ENTREE: € 9,00*

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, info@evertshuis.nl

*Geen pauze, de horeca is gesloten i.v.m. coronamaatregelen.

Foto: Riet-trio En Garde

Tijd

(Vrijdag) 20:30

X