november, 2019

01nov20:30LAKSHMI geeft een muzikale en visuele onuitwisbare indruk met haar show ‘Adem’

blank

Meer

Event Details

Bodgeraven – LAKSHMI is een groot talent en wist in korte tijd veel indruk te maken in de Nederlandse muziekscene met haar pop-noir muziek. Eric Corton zegt over haar : “Ik ben ervan overtuigd dat als LAKSHMI in het theater staat, je er helemaal ingezogen wordt door haar muziek, performance en stem”. Vrijdag 1 november treedt ze op in het EVERTSHUIS.

Haar voorstelling ‘Adem’ is een modern verhaal. Over twintiger zijn, meisje en vrouw zijn in een nu en dan mannenwereld. Over soms de held zijn maar vooral ook de antiheld, de underdogpositie waar je trots op bent maar stiekem toch altijd verlangt naar erkenning. Ze is gefascineerd door het constant sterke verlangen om perfect te zijn, tegelijkertijd betoverd door alles wat kraakt en schuurt.

Deze contrasten bezingt ze in haar pop-noir nummers vol electro en klassieke elementen, gespeeld door haar muzikanten en versterkt door beelden. In samenwerking met regisseur Vincent van den Elshout speelt LAKSHMI een voorstelling waar ze het publiek een complete experience geeft wat muzikaal en visueel een onuitwisbare indruk zal maken.

‘Adem’ begint om 20:30 uur en tickets kosten € 19,50 inclusief drankje. Voor meer informatie of het reserveren van kaarten zie www.evertshuis.nl

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484.

Praktische informatie

VRIJDAG 1 NOVEMBER 2019

LAKSHMI – ADEM

GENRE: Muziektheater

AANVANG: 20:30 uur

ENTREE: € 19.50 (inclusief drankje)

 

Tijd

(Vrijdag) 20:30

X