februari, 2022

25feb20:30Marjolijn van Kooten 100% anti-depressief

blank

Meer

Event Details

Bodegraven – Vrijdagavond 25 februari speelt cabaretière Marjolijn van Kooten haar solovoorstelling ‘Ongestoord’ in het Evertshuis. De Volkskrant omschreef haar als “Van Kooten doet denken aan Brigitte Kaandorp en Katinka Polderman, omdat ook zij de lach aan haar kont heeft hangen en haar humor vindt in tragiek en onhandigheid.”

Het psychiatrisch cabaret, ook voor normale mensen, van Marjolijn van Kooten wordt ongelofelijk goed ontvangen. Tussen de lachbuien door voelt haar publiek zich getroost en verbonden door haar relativerende humor en ontroerende liedteksten. Na het succes van de theatervoorstellingen Geen paniek en Ik zie de bui al hangen is er nu Ongestoord, alweer boordevol zwarte humor.

Wat blijft er van je over als je geen paniekaanvallen meer hebt en geen patiënt meer bent? Wat is dan je identiteit? Ben je dan… eh…normaal? Wat is dat eigenlijk, normaal zijn? Het gaat nu al een paar jaar zó goed met Marjolijn, dat het bijna eng wordt. Maar ja, de humor zit toch vaak in tragiek en ellende. Dus kom maar op met die tegenslag; met de moed der wanhoop zet Van Kooten haar hangende schouders eronder en maakt er denderende grappen over. Want humor blijkt nog altijd het beste medicijn. Deze avond is 100% anti-depressief. Bijwerkingen: lachstuipen en troost. Je knapt er echt van op!!

De voorstelling Ongestoord begint om 20.30 uur, tickets kosten 21,00 inclusief drankje. De coronamaatregelen zijn vanaf 25 februari niet meer geldig in theaters, dus iedereen is meer dan welkom. Voor meer informatie en het reserveren van tickets ga naar www.evertshuis.nl/marjolijn-van-kooten-ongestoord.

PRAKTISCHE INFORMATIE:

VRIJDAG 25 FEBRUARI

MARJOLIJN VAN KOOTEN – ONGESTOORD

CABARET

AANVANG 20.30 uur

ENTREE € 21,00 met drankje

Locatie Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven.

Fotograaf: Richard Zandberg

Ingezonden bericht

Tijd

(Vrijdag) 20:30

X