september, 2019

26sep18:30Musical Award-winnares Renée van Wegberg zingt ‘List, Shaffy & Piaf’ in het Evertshuis

Meer

Event Details

Vorig jaar won ze de Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine musical voor haar veelgeprezen rol als Liesbeth List. Op donderdag 26 september is ze te bewonderen in het Evertshuis in Bodegraven waar ze het bijzondere repertoire van drie grootheden vertolkt.

In deze voorstelling brengt Renée van Wegberg het mooiste en beste uit het repertoire van Liesbeth List, Ramses Shaffy en Edith Piaf ten gehore. Samen met een aantal topmuzikanten en topzangers verrast ze het publiek met zowel herkenbare als nieuwe arrangementen, verrassende duetten en muzikaal vuurwerk.

In 2018 won zij de Musical Award Beste vrouwelijke hoofdrol voor de onnavolgbare wijze waarop ze de titelrol vertolkte in Liesbeth List – De Musical. ‘Die prachtige liedjes van Liesbeth List zijn me enorm dierbaar,’ vertelt Van Wegberg. ‘Maar ook het repertoire van Ramses Shaffy en Edith Piaf is zo bijzonder, en omdat Liesbeth ook werk van Brel, Aznavour, Theodorakis en Frank Boeijen vertolkte is het een rijk en gevarieerd programma geworden. Het is echt een eer om deze voorstelling te mogen doen!’

Het idee voor de nieuwe theatershow kwam van producent Hans Cornelissen, die tevens het repertoire van de voorstelling heeft samengesteld. De regie is in handen van Paul van Ewijk, de verbindende teksten zijn van de hand van Louis van Beek. Naast Renée van Wegberg zijn onder anderen Billy Maluw (muzikale leiding), Job Greuter, Berry Janssen en André van Damme te zien.

Wilt u er een compleet avondje uit van maken? Dat kan. Vooraf is een heerlijke theaterhap te reserveren in het Grand Café ‘Bij Everts’, à € 16,50 per persoon.  De voorstelling begint om 20:30 uur, tickets zijn € 25,00 inclusief drankje. Meer informatie en kaarten reserveren (voor de voorstelling en de theaterhap apart reserveren) via www.evertshuis.nl. Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484.

Praktische informatie

Donderdag 26 september 2019

Renée van Wegberg – List, Shaffy & Piaf

Genre: Muziektheater

Aanvang voorstelling: 20:30 uur

Entree: € 25,00 (inclusief drankje)

Aanvang Theaterhap: 18:30 uur

Theaterhap: € 16,50 p.p.

Tijd

(Donderdag) 18:30

X