november, 2019

22nov20:30Nederpop All Stars met Henk Westbroek naar het Evertshuis

blank

Meer

Event Details

Bodegraven – Vrijdagavond 22 november spelen de topmuzikanten van de Nederpop All Stars band samen met Henk Westbroek hun try-out voorstelling ‘Zelfs je naam is mooi’. Na het concert gaan de Nederpop All Stars nog even door in de foyer van het Evertshuis.

De Nederpop All Stars gaan opnieuw langs de Nederlandse theaters want ze hebben nog lang niet genoeg van al die heerlijke Nederpopklassiekers. Elk concert is een feest, een mooie mix van de bekende nummers van toen én hedendaagse popsongs. De band bestaat uit topmuzikanten die hun sporen in de pop hebben verdiend. Ze stonden aan de wieg van vele Nederlandstalige klassiekers en zijn samen goed voor bijna tien Top 2000-noteringen.

Drummer Luc de Bruin (Alderliefste): “We zoeken de pareltjes uit de muziekgeschiedenis en geven er onze draai aan”. Stefan de Kogel, de charismatische leadzanger, heeft dit keer ‘Het Goede Doel’ artiest Henk Westbroek aan zijn zijde. Hiermee zijn de beste versies van ‘Vriendschap’, ‘Zelfs je naam is mooi’ en ‘België’ in ieder geval al verzekerd. Na het concert gaan de Nederpop All Stars nog even door in de foyer. De Bruin: “Daar spelen we nog wat liedjes akoestisch, meer het meezingrepertoire. Dan krijg je echt een huiskamergevoel. Fijn om zo af te sluiten.”

De voorstelling op vrijdag 22 november begint om 20:30 uur, kaarten kosten € 21,50 per stuk. Voor meer informatie en het reserveren van kaarten zie www.evertshuis.nl

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484.

Praktische informatie

Vrijdag 22 november

Nederpop All Stars met Henk Westbroek – Zelfs je naam is mooi (try-out)

Genre: Muziek

Aanvang: 20:30 uur

Entree: € 21,50 (exclusief drankje)

Tijd

(Vrijdag) 20:30

X