september, 2020

12sep20:30Opening cultureel seizoen 'Coronaproof in het Evertshuis'

Meer

Event Details

Bodegraven – Nieuwe plannen, een nieuw seizoen! Na drie maanden sluiting door alle coronamaatregelen en een tropische zomer met leuke BRAVO! activiteiten voor kinderen, start het EVERTSHUIS het nieuwe culturele seizoen op ZATERDAGAVOND 12 SEPTEMBER. Toegankelijk via een livestream verbinding voor iedereen.

Het wordt een spetterende presentatie van het nieuwe ‘coronaproof’ THEATERPROGRAMMA 20/21. Met optredens van diverse artiesten, onder het genot van een drankje, vanwege de beperkte capaciteit op uitnodiging voor (duo)vrienden. Nieuw dit jaar is dat de gehele avond ook via een live verbinding door BR6 wordt gestreamd voor alle cultuurliefhebbers uit de regio.

Wat kunt u verwachten? Muziek van Guus Westdorp, met zijn ‘Ramses de liederen’ brengt hij een ode aan het werk van levenskunstenaar Ramses Shaffy, acteur Rik Hoogendoorn speelt een deel uit zijn hilarische theatermonoloog ‘Oppas Opa’ en Janneke Jager verrast met haar fout-nostalgische cabarettrip ‘Fantoomgeluk’. Presentator van de avond is Michiel van de Burgt.

De avond begint om 20.30 uur, de zaal is al helemaal vol. Het Evertshuis volgt uiteraard de richtlijnen van het RIVM: blijf thuis als u klachten heeft, respecteer de 1,5 meter maatregel voor bezoekers en medewerkers, onze gastvrouwen begeleiden u naar uw plaats in de theaterzaal en uw drankje mag mee. Voor meer informatie en reserveren van tickets voor het nieuwe seizoen, ga naar  www.evertshuis.nl De online kaartverkoop start ’s middags om 13.00 uur.

Heeft u vragen? Dan verzoeken wij u vriendelijk te mailen naar info@evertshuis.nl

Praktische informatie:

Opening Cultureel Seizoen Evertshuis

Zaterdag 12 september 2020

Aanvang 20:30 uur

Toegang is GRATIS

Locatie theaterzaal Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven. ONLINE te volgen via BR6 livestream verbinding https://www.youtube.com/br6tv

Foto: Foto Studio Letterie

Tijd

(Zaterdag) 20:30

X