september, 2021

04sep20:30Preview avond Evertshuis met Marja van Katendrecht

Meer

Event Details

Bodegraven – Vol nieuwe ideeën opent het Evertshuis het theaterseizoen 21/22 op ZATERDAGAVOND 4 SEPTEMBER met een spetterende Preview Avond. De avond is exclusief voor vrienden & vrijwilligers van het Evertshuis en wordt bovendien live uitgezonden door BR6.

Nieuwe plannen, een nieuw seizoen! De medewerkers en vrijwilligers van het Evertshuis hebben er enorm veel zin in. Onder het genot van een hapje en drankje worden diverse artiesten ‘gepresenteerd’ die het komende jaar in het Evertshuis op het programma staan.

Presentatrice van de avond is de enige echte ambassadrice van Rotterdam: Marja van Katendrecht! Ze zal een stuk uit haar gloednieuwe cabaretshow spelen met de veelbelovende titel ‘Marja’s Dooie Sterren Parade’. Cabaretière Daniëlle Schel kreeg van de VSCD jury ‘Het Stijgend Applaus Stipendium 2020’ en brengt een deel uit haar voorstelling ‘OK’ op de planken. Zangeres Luna Zegers koppelt vurige flamenco-ritmes aan haar jazz-zangachtergrond en speelt een deel van haar voorstelling ‘Entre dos Mundos’. Kortom het belooft een veelzijdige avond te worden. De ticketverkoop voor het programma t/m december 2021 is reeds gestart. Deel 2 van het seizoen gaat dit najaar in de verkoop. Meer informatie via www.evertshuis.nl

De Preview avond wordt live uitgezonden door BR6.

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, voor vragen kunt u mailen naar info@evertshuis.nl.

Praktische informatie

DATUM 4 september 2021

Preview Avond Theaterprogramma 21/22

AANVANG: 20.30 uur

ENTREE: gratis op uitnodiging voor vrienden/ vrijwilligers

Foto: Jaap Reedijk

Tijd

(Zaterdag) 20:30

X