december, 2020

Dit is een terugkerend evenement

01decGehele dagTWEE EXTRA FILMS in het EVERTSHUIS ‘De Beentjes van Sint-Hildegard’ en ‘Dorst’ in december

Meer

Event Details

Bodegraven – Wegens het grote succes zijn er twee extra films geprogrammeerd (matinee) in de theaterzaal van het Evertshuis. ‘De Beentjes van Sint-Hildegard’ wordt EXTRA op woensdagmiddag 9 december gedraaid. De film ‘Dorst’ met o.a. Simone Kleinsma in de hoofdrol wordt ook op donderdagmiddag 17 december getoond. Wees er snel bij!! Tickets zijn uitsluitend online te reserveren via www.evertshuis.nl

De Beentjes van Sint-Hildegard

Jan is al 35 jaar ‘gelukkig’ getrouwd met Gedda, maar stiekem wordt hij gek van haar bemoeizucht. Zijn vrouw houdt zóveel van hem dat hij het er benauwd van krijgt. Jan ontsnapt aan haar regelzucht en zorgzaamheid, wanneer hij in een verzorgingstehuis belandt. Tussen zijn demente medebewoners lijkt Jan zijn eigen stem terug te vinden, en dankzij een bevriende arts gaat hij als een vrij man door de achterdeur weer naar buiten. Maar hoe lang kan hij zijn vrouw ontvluchten? Nederlandse film uit 2020, geregisseerd door Johan Nijhuis, met in de hoofdrollen Herman Finkers en Johanna ter Steege. De film wordt grotendeels gesproken in de Twentse streektaal.

Er zijn alleen nog tickets voor deze film te reserveren voor woensdag 9 december om 14.30 uur. De films op woensdag 9 december om 20.30, donderdag 10 december om 14.30 uur én 20.30 uur zijn helemaal UITVERKOCHT!

Dorst

Coco heeft geen flauw idee wat ze met haar leven moet. Totdat haar moeder Elisabeth ziek blijkt. Ze grijpt het nieuwe doel in haar leven met beide handen aan en trekt bij haar moeder in. Een zwart komisch familiedrama, naar het boek van Esther Gerritsen, over goede bedoelingen, idiote verwachtingen en de onvervulbare hunkering naar lotsverbondenheid. Met o.a. Simone Kleinsma, Elise van ’t Laar, Leopold Witte, Stefan de Walle, René Groothof. Voor ‘Dorst’ zijn alleen nog tickets te reserveren voor de middagfilm op donderdag 17 december.

Tickets voor films in het Evertshuis kosten € 9,00 per persoon. De horeca is nog gesloten in verband met de corona maatregelen. In de foyer is het dragen van een mondkapje vanaf 1 december voor iedereen vanaf 13 jaar verplicht. Onze gastvrouwen wijzen u naar uw plek in de zaal en zodra u plaatsneemt mag het mondkapje af. Voor meer informatie of het reserveren van tickets zie www.evertshuis.nl

Praktische informatie

FILM- DE BEENTJES VAN SINT-HILDEGARD

WO 9 december en DO 10 december

FILM – DORST

DO 17 december

AANVANG: 14.30 en 20.30 uur

ENTREE: € 9,00*

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, info@evertshuis.nl

*Geen pauze, horeca is gesloten i.v.m. coronamaatregelen.

Tijd

Gehele dag (Dinsdag)

X