oktober, 2019

24okt20:30Tweeling Tangarine in het Evertshuis

Meer

Event Details

Bodegraven – Tangarine is een Nederlands folkduo, bestaande uit de tweeling Sander en Arnout Brinks. Hun nieuwe single heet ‘In Your Thoughts’. Onlangs waren ze te gast bij DWDD en speelden dit prachtige nummer voor hun moeder die bijna doof wordt. Donderdag 24 oktober spelen ze hun theaterconcert in het EVERTSHUIS.

Het leven heeft ze uit elkaar gedreven: de tweelingbroers Sander en Arnout Brinks van het muziekduo Tangarine. Ze delen nog altijd dezelfde tourbus en ze staan nog elke avond zij aan zij op het podium, maar hun levenswegen zijn van elkaar afgebogen. In 2017 hield de één zijn eerste kind in zijn armen, terwijl het huwelijk van de ander op hetzelfde moment stukliep. Het is voor het eerst in hun bestaan als eeneiige tweeling dat hun levens niet langer gelijk oplopen.

Dit klinkt door in hun nieuwste theatertour Uiteen en op hun album Because of You. Net als voor hun vorige plaat gingen ze voor opnames naar de stad Tucson in de Amerikaanse staat Arizona, maar hun muziek is grilliger en meeslepender geworden. Dit is de soundtrack van hun ontregelde broederschap.

Voor meer informatie of het reserveren van kaarten zie www.evertshuis.nl/tangarine-uiteen

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484.

Praktische informatie

TANGARINE – Uiteen

DATUM: Donderdag 24 oktober

GENRE: Theaterconcert

AANVANG: 20.30 uur

ENTREE: € 20,00 (inclusief drankje)

Tijd

(Donderdag) 20:30

X