maart, 2020

21mrt13:30Workshop Singer-songwriter bij het MCB

blank

Meer

Event Details

Op zaterdag 21 maart vindt er voor tieners en volwassenen, die graag eens op deze manier muziek willen maken, een workshop Singer-songwriter in het Evertshuis plaats. Deze workshop wordt gegeven door Natalia Kharetskaya van Muzlab010, dit op uitnodiging van het Muziek Collectief Bodegraven-Reeuwijk.

Iedereen vanaf 12 jaar die graag zingt of een instrument bespeelt, kan meedoen!

In anderhalf uur wordt met de deelnemers een lied gemaakt dat wordt begeleid door de aanwezige instrumenten. Verder is er aandacht voor basisopwarming van de stem, ademhaling en zingen in een groep. De workshop duurt van 13:30 tot 15:00 uur. Om 15:15 is er een eindpresentatie van het gemaakte lied.

Natalia zorgt dat er voor iedereen een passende rol is. Zij is onlangs afgestudeerd aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten Rotterdam met als hoofdvakken jazz en pop zang, compositie en arrangeren. In haar geboorteland Litouwen nam zij onder andere deel aan de voorrondes van het Eurovisie songfestival.

Deelname kost 10 euro, locatie is het Evertshuis, Julianastraat 4 in Bodegraven.

Natalia spreekt goed Nederlands, maar de voertaal tijdens de workshop is hoofdzakelijk Engels. Aanmelden is gewenst! Stuur hiervoor een email naar muziekcollectiefbodegraven@gmail.com

Op deze middag kunnen er ook afspraken gemaakt worden voor kennismakingslessen pop/jazz zang.

Meer informatie: www.kharetskaya.com en www.muziekcollectiefbodegraven.com

Tijd

(Zaterdag) 13:30

X