Informatieavond Herinrichting Treebord

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk organiseert dinsdagavond 14 mei een informatieavond over de start van de werkzaamheden aan de Treebord in Reeuwijk-Brug. Alle belangstellenden zijn van harte welkom.

De aanbestedingsprocedure voor het project Herinrichting Treebord en omgeving is afgerond en de werkzaamheden zijn definitief gegund aan de Bunnik Groep uit Alphen aan den Rijn. Voordat de werkzaamheden daadwerkelijk van start gaan, nodigt de gemeente alle omwonenden uit voor een informatieavond.

Datum en locatie

Datum: dinsdag 14 mei 2019 Locatie: Zalencentrum De Brug, Dunantlaan 1, Reeuwijk-Brug Tijdstip: 19.30 uur (zaal open om 19.00 uur)

Tijdens de informatieavond zal de Bunnik Groep de planning en fasering van de werkzaamheden bekendmaken en toelichten. Tevens kunt u vragen stellen aan medewerkers van de gemeente en de Bunnik Groep.

Groot onderhoud Reeuwijk-Brug Oost

De herinrichting van de Treebord is onderdeel van een grote ‘opknapbeurt’ in Reeuwijk-Brug Oost. In 2017 is de gemeente daar begonnen met de voorbereidingen van groot onderhoud aan de openbare ruimte. Het groot onderhoud is nodig omdat verschillende straten verzakt zijn en er op diverse locaties verkeersonveilige situaties zijn waargenomen. Voor alle informatie over de diverse projecten in Reeuwijk-Brug Oost kunt u kijken op de website van de gemeente bodegraven-reeuwijk.nl/reeuwijk-brug-oost.

Meer informatie Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. E. van Bijsterveld of dhr. E. Lefeber, bereikbaar op telefoonnummer 0172 – 522 522 of via e-mailadres info@bodegravenreeuwijk.nl.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank